Onze passie bij Goat Improvement Company is om uw als boer te helpen om uw economische doelen te bereiken, duurzaam te boeren en van het leven te genieten. Dit doen we door het fokken van gezonde, efficiënte en probleemloze geiten.

Samen met een internationale groep boeren en een database van duizenden melkgeiten, werken wij elke dag aan het verbeteren van melkgeiten over de gehele wereld. Dit doen we door het leveren van topgenetica en persoonlijk advies. De perfecte balans tussen gezonde en efficiënte geiten is de basis voor onze “Balanced Breeding” strategie. Hierin ligt de focus naast productie op het verbeteren van gezondheid, efficiëntie en duurzaamheid. Onze geiten bieden u als boer een winstgevende boerderij, lage gezondheidskosten, gezonde zuivel en vergen weinig aandacht. En daar zijn we best trots op!

Wij zijn een verantwoordelijk en toegewijd team dat elke dag werkt aan het vinden van oplossingen, via genetica, voor uitdagingen in de melkgeitenhouderij. Wij helpen boeren een duurzame voedselvoorziening voor onze planeet te creëren. Goat Improvement Company is jouw partner in fokkerij!