Wat bieden we?

Wij optimaliseren jouw fokkerij

Met onze ervaring in fokkerij en vruchtbaarheid, de samenwerking met fokkerij experts, technici, ervaren distributeurs en enkele van ’s werelds beste melkgeiten fokkers, tillen wij jouw fokkerij naar een hoger niveau.

Wij geloven sterk in ‘Balance Breeding’. Wij fokken melkgeiten met een hoge productiecapaciteit, die uitstekende uiers en benen hebben, gezond zijn en op een duurzame manier een hoge levensproductie realiseren. 

Onze melkgeiten zijn makkelijke zelfstandige dieren, die kunnen presteren op verschillende soorten bedrijven met verschillend management. Heb je een gangbaar, biologisch of een grootschalig bedrijf? Onze dieren bieden onze klanten een hoog rendement, lage gezondheidskosten en hebben weinig aandacht nodig.

Wereldwijd beschikbaar met de hoogste gezondheidsstatus

Goat Improvement Company werkt samen met topfokkers om de beste genetica te selecteren en naar klanten wereldwijd te versturen.  Wij opereren wereldwijd, maar onze aanpak is lokaal. We luisteren naar onze klanten en werken aan de beste oplossingen die aansluiten bij de lokale omstandigheden en de specifieke behoeften van de klant.

Al onze genetica heeft de hoogste gezondheidstatus. Samen met vakkundige veeartsen monitoren we de gezondheid van onze dieren regelmatig, om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd kunnen beschikken over genetica met de hoogste gezondheidsstatus.

Ziekte insleep voorkomen? Kies dan voor insemineren!

Wilt u ziekte insleep in uw bedrijf voorkomen en de prestaties van uw dieren verbeteren, kies dan voor insemineren! Goat Improvement Company biedt voor elke klant optimale ondersteuning bij insemineren. Of u nu een gangbaar, biologisch of grootschalig bedrijf heeft, samen met de ervaren inseminators en vruchtbaarheidsexperts in ons netwerk maken wij een plan op maat voor u. Wilt u zelf leren insemineren? Ook dan biedt Goat Improvement Company jou de kennis om dit snel en vakkundig te leren. 

Maximaliseer uw rendement

Wij willen dat onze klanten het maximale uit onze producten halen. Met onze ervaring is het team van Goat Improvement Company altijd beschikbaar om u bij te staan met kennis en advies, zoals het maken van een fokkerijplanning, vruchtbaarheidsbegeleiding en managementadvies. Het is onze passie om uw bedrijfspotentieel en rendement met onze genetica verder te verhogen. Goat Improvement Company is uw parter in fokkerij!