Import en export van geiten


De beste jonge geitenlammeren en bokken voor uw melkgeitenhouderij

Dankzij het innovatieve fokprogramma van GIC kunnen wij onze klanten hoge kwaliteit geiten bieden met de hoogste gezondheidstatus.        Onze geiten zijn allemaal vrij van CAE, CL, TB, Brucella en Scrapie.

Dit doen wij voor u

Op de GIC nucleusbedrijven fokken onze boeren jonge lammeren en fokbokken voor professionele melkgeitenhouderijen. GIC kan u volledig ontzorgen bij de aankoop van lammeren en fokbokken, van selectie op het bedrijf van onze nucleusboeren tot en met het leveren van de dieren op uw eigen melkgeitenhouderij. 

Onze werkwijze

– Op de GIC nucleusbedrijven worden enkel de lammeren opgefokt die op het specifieke bedrijf geboren zijn. Hierdoor houden we gezondheidsrisico’s zo laag mogelijk. 
– De jonge lammeren en toekomstige fokbokken worden opgefokt in moderne stallen, met de hoogste hygiëne standaarden en met veel aandacht voor dierwelzijn. Onze geiten zijn allemaal vrij van CAE, CL, TB, Brucella en Scrapie. 
– Alle jonge lammeren en toekomstige fokbokken worden beoordeeld op genetische gebreken en exterieur. 
– Na de melkperiode worden de lammeren op de nucleusbedrijven opgefokt tot ze rond de 5 maanden oud zijn. 

Wereldwijde export

Waar u ook ter wereld gevestigd bent, GIC kan u de hoogste kwaliteit geiten leveren. GIC werkt samen met de meest ervaren partners bij het uitvoeren van een import- en of export van begin tot eind. Wij zorgen voor naleving van noodzakelijke exporteisen, behandelingen, testen en quarantaines. Zo garandeert het team van GIC toewijding en de beste service.

Service en advies

Wilt u een nieuw project opstarten en/of wilt u ondersteund worden bij het schrijven van het businessplan, bedrijfsmanagement, bedrijfseconomie, fokkerij, voeding of diergezondheid? De adviseurs van GIC helpen u waar ook ter wereld, zowel op afstand als bij u op locatie.